F Zachyť sviežosť: Vône, ktoré osviežia leto aj jeseň? + 2 skvelé typy - ŽIVOT PODĽA SEBA

Zachyť sviežosť: Vône, ktoré osviežia leto aj jeseň? + 2 skvelé typy



Viete si predstaviť tie krásne okamihy roka ako napríklad sviežosť prvého jarného dňa, pocit prebudenia po dlhej zime? Či horúce letné dni kedy potrebuje "refrešnuť"? A čo tak si tento pocit uchovať, precítiť ho aj počas teplejších dni jesene, vrátiť sa v čase pri každodenných povinnostiach späť. 

Tieto testované toaletné vody od značky MEXX presne tento pocit prinášajú a preto sú vhodne aj na krásne, slnečné, prijemné babie leto, skorú jeseň. Vďaka elnino.sk som mala možnosť otestovať produkty, ako teda dopadli? 




OD LETA DO JESENE: MEXX FRESH SPLASH - SVIEŽA A ČISTÁ NA KAŽDÝ DEŇ? 



Toaletná voda Mexx Fresh Splash je mimoriadne svieža vôňa, ktorá okamžite osvieži svojimi chladivými citrusovými tónmi. Vôňa začína explóziou citrusov, ktorá sa rýchlo rozvinie do kvetinového srdca s jemnými akcentmi frézie a pivonky. Na záver sa jemne usádza s nádychom pižma, ktoré vôni dodáva hladkú a čistú stopu. Je ideálna pre ženy, ktoré milujú energické, letné a osviežujúce vône.

Zloženie je zamerané na 3 kombinácie: 
  • Hlava: citrusy, grep
  • Srdce: frézia, pivonka
  • Základ: pižmo

  • Výhody vidieť určite vo vôni, charaktere a dostupnosti. Svieža a chladivá vôňa, ideálna na horúce letné dni. Univerzálny charakter – vhodná pre rôzne príležitosti, od každodenného nosenia po uvoľnené večerné aktivity. Cenovo dostupná a ľahko kombinovateľná s ďalšími vôňami. Skôr sa hodí na leto, letnú pohodičku. Myslím si však, že ak si chcete na začiatok jesene zanechať ešte pozostatky leta, toto je správna voľba a veľmi príjemný prechod do chladnejších dní. 

    Za možné nevýhody považujem - Výdrž vône je kratšia, keďže ide o toaletnú vodu. Je potrebné ju znovu aplikovať počas dňa, ak chcete udržať vôňu výraznú. A pre milovníčky intenzívnych parfumov môže byť táto vôňa príliš ľahká a jemná.

    Balenie má veľkosť 50 ml (aj verzia 15ml), čo z neho robí praktickú a kompaktnú voľbu, ktorú môžete ľahko nosiť v kabelke. Cena sa pohybuje okolo 15 EUR, čo je veľmi prijateľné vzhľadom na kvalitu a sviežosť, ktorú vôňa ponúka.

    Mexx Fresh Splash je určená pre ženy, ktoré preferujú svieže, energické vône. Je ideálnou voľbou na leto, keďže svojimi citrusovými tónmi dokonale osvieži v horúcich dňoch. Zároveň vie pritiahnuť aspoň pocitovo kúsok leta do jesene. Ocenia ju mladé ženy, ktoré hľadajú nekomplikovanú, no pritom osviežujúcu vôňu na každodenné použitie. Vďaka svojej citrusovej sviežosti je ideálnou vôňou na leto, no svoje miesto nájde aj v iných ročných obdobiach, ak hľadáte ľahkosť a čistotu.




    SVIEŽOSŤ A ELEGANCIA NA KAŽDÝ DEŇ POČAS CELÉHO ROKA? 


    Mexx Woman toaletná voda v množstve 60 ml (aj vo verzií 20, 40 ml)  je svieža, kvetinová vôňa s ovocnými tónmi, ktorá pôsobí veľmi ľahko a príjemne. V úvode cítiť jasné citrusové tóny, ktoré prechádzajú do kvetinového srdca s jemnými náznakmi jazmínu a ľalií. Základ je jemne drevitý, čo dodáva vôni jemnú ženskosť a eleganciu. Vôňa pôsobí mladistvo a dynamicky, ideálna pre každodenné nosenie.

    Zloženie je v 3 hlavných častiach, ktoré vytvárajú dokonalý celok. 

  • Hlava: citrusy (bergamot, citrón)
  • Srdce: jazmín, konvalinka
  • Základ: drevité tóny


  • Jednoznačné výhody nosenia tejto toaletnej vody vidím vo viacerých aspektoch. A to aj počas prichádzajúcej jesene, v období ešte teplejších dní.  
    Svieža a univerzálna vôňa, vhodná na každodenné nosenie. Ľahko sa kombinuje s rôznymi príležitosťami a outfity. Cenovo dostupná, čo je veľké plus v porovnaní s luxusnými vôňami. Cena cca 15 - 20 eur k množstvu a kvalite primerané. Vhodná na leto aj teplejšiu jeseň vďaka ľahkosti a sviežim tónom. Balenie o veľkosti 60 ml je kompaktné, praktické a dobre sa hodí do kabelky, takže vôňu môžete mať stále so sebou.

    Možné nevýhody by som našla zrejme vo výdrži. Výdrž by mohla byť lepšia, keďže ide o toaletnú vodu, čo znamená, že po niekoľkých hodinách je potrebné vôňu znovu aplikovať. Pre niektoré osoby môže byť vôňa príliš jemná, ak uprednostňujú výraznejšie a intenzívnejšie parfumy.

    Za mňa jednoznačne Mexx Woman je určená pre mladé, energické ženy, ktoré preferujú ľahké a svieže vône. Je vhodná do práce, na bežné denné nosenie, ale aj na voľnočasové aktivity. 

    Vďaka svojmu sviežemu charakteru sa výborne hodí na teplejšie mesiace, teda jar a leto, no môže byť príjemná aj počas miernej jesene.

    Toaletná voda Mexx Woman je ideálna voľba pre ženy, ktoré hľadajú jemnú, nevtieravú a sviežu vôňu na každý deň. Hodí sa na jar a leto, no oceníte ju aj počas jesenných dní. Ak hľadáte dostupnú a univerzálnu vôňu, ktorá vás osvieži a pritom nezruinuje váš rozpočet, Mexx Woman je dobrým kandidátom. A u mňa bude určite využívaná aj počas celej jesene. 



    Obe toaletné vody od značky Mexx – Mexx Woman a Mexx Fresh Splash – prinášajú osviežujúce a ľahké vône, ktoré sú ideálne na každodenné nosenie. 
    Mexx Woman osloví ženy, ktoré preferujú jemné kvetinovo-citrusové tóny s náznakom ženskosti, pričom sa skvele hodí na jar, leto a aj počas teplých jesenných dní. 
    Mexx Fresh Splash je naopak energickejšia, sviežejšia a citrusovejšia, ideálna pre horúce letné dni, no vďaka svojej čistote je vhodná aj na jeseň, keď preferujete ľahkú vôňu.

    Obe vône sú cenovo dostupné, univerzálne a praktické, čo z nich robí perfektnú voľbu pre moderné ženy, ktoré chcú pôsobiť sviežo a sebavedomo. 

    Mexx Woman je pre tých, ktorí hľadajú vyváženú, ženskú vôňu s jemnou eleganciou, zatiaľ čo Mexx Fresh Splash oceníte, ak túžite po energickom osviežení s čistým záverom. Nech už si vyberiete ktorúkoľvek, obe vône budú vašimi ideálnymi spoločníkmi počas teplejších dní, od jari až po jemnú jeseň.


    by ViErKa

    CONVERSATION

    0 Comments:

    Zverejnenie komentára